Loading..

Pure Cream Intense

20.90

Sasia : 50ml

Pure cream intense është një trajtim intensiv kundër njollave që përmban një kompleks të fitosfingozinës dhe farnesolit për të sqaruar plotësisht lëkurën e njomur. Buta Shea forcon pengesën mbrojtëse të lëkurës, ndërsa vajrat e bimëve si vaji Macadamia, Oil Jojoba dhe Oil Sesame kushtëzojnë lëkurën, duke e lënë atë të butë dhe të butë.

Category:

Related Products

10%
Zbritje

Në të gjitha produktet e Babor-it.