Loading..

Protecting Balm SPF 50

34.90

Përshkrimi:

Balsami i lehtë mbrojtës SPF 50 përthithet shpejt pa u ngjitur. Përveç përbërësve aktivë të PROTECT CELLULAR Signature, ai përmban një kompleks beta-glukan dhe panthenol, i cili në mënyrë intensive qetëson dhe rigjeneron lëkurën.

Category:

Produkte të ngjashme