PRO PM Phyto Moss Cream

74.90

Compare
Category:

Për lëkurë që duket e fortë dhe elastike.
Falë efektit fitoaktiv të ekstraktit të myshkut, kremi DOCTOR BABOR PRO Phyto Moss ndihmon në mbështetjen e vitalitetit të lëkurës dhe procesin e përtëritjes natyrale të lëkurës.

Description

Për lëkurë që duket e fortë dhe elastike.
Falë efektit fitoaktiv të ekstraktit të myshkut, kremi DOCTOR BABOR PRO Phyto Moss ndihmon në mbështetjen e vitalitetit të lëkurës dhe procesin e përtëritjes natyrale të lëkurës.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PRO PM Phyto Moss Cream”

Your email address will not be published. Required fields are marked *