Loading..

Precious Collection

49.90

Përshkrimi:

Përdorim mini, efekt maksimal - dhurata perfekte e printuar me emrin tuaj të dëshiruar. Thjesht futni emrin e marrësit në konfigurues dhe trajtimi juaj i ampulës i printuar individualisht është gati.

Jepni kujdesin perfekt me ampulat tona, sepse ato janë serume të vogla mrekullie dhe i shërbejnë çdo humori të lëkurës suaj:

Koleksioni Precious përmban 7 goditje efektive kundër plakjes së lëkurës për një lëkurë dukshëm të freskët, të mbushur dhe të shtrënguar intensivisht.

Si një trajtim 7-ditor me ampulë, ato janë perfekte për fytyrën dhe dekoltenë. Bukuria për të shkuar. Në çdo kohë Kudo.

Qoftë si një dhuratë për të dashurit tuaj ose thjesht një dhuratë për veten tuaj - bëjeni atë një produkt shumë personal!


Vetëm për një kohë të shkurtër: printuar individualisht si një herë për ju.

Thjesht futni emrin e dëshiruar në konfigurues dhe këllëfi juaj individual për trajtimin tonë 7-ditor me ampulë është gati.

Category:

Produkte të ngjashme