Loading..

PM Phyto Moss Cream

69.90

Përshkrimi:

Kremi PM Phyto Moss mbështet komunikimin e qelizave.

Kjo lejon që lëkura të përshtatet me ndryshimin e kushteve mjedisore më shpejt dhe në mënyrë më efektive.

Acidet hialuronik në madhësi të ndryshme molekulare hidratojnë njëkohësisht në thellësi të ndryshme të lëkurës dhe për këtë arsye janë veçanërisht intensive.

Vaji i arrës Macadamia dhe vaji i sojës ofrojnë kujdes shtesë.

Produkte të ngjashme