Loading..

PhytoCBD Cream

44.90

Përshkrimi:

Forcon sistemin mbrojtës natyral të lëkurës me pre- dhe probiotikë dhe ceramide identike me lëkurën, qetëson lëkurën e stresuar me kanabidiol (CBD), vaj kërpi dhe ekstrakt kërpi dhe, në kombinim me Phyto
Serumi CBD, parandalon shenjat e para të plakjes së parakohshme të lëkurës.

Jep lëkurë dukshëm të zhdërvjellët, të butë dhe të lëmuar.

Për lëkurë të ekuilibruar, të qetësuar intensivisht dhe me pamje të shëndetshme.

Category:

Produkte të ngjashme