Loading..

Phytoactive Sensitive

21.90

Sasia : 100ml

Hapi i 2-të për pastrimin me HY-OL. Krijuar me thelbi bimor përshtatur për llojet e ndjeshme të lëkurës. Projektuar për të freskuar lëkurën dhe për të dhënë shkëlqim. Ekstrakti i agimonisë me antioksidantë natyral ndihmon për të kundërshtuar faktorët negativë mjedisorë. Një lëkurë ideale për lëkurë të thatë. Projektuar për përdorim me pastruesin BABOR HY-L.


Hapi 1: Aplikoni 4 pompa të HY-toL për të tharë lëkurën dhe masazhin (mos njomni lëkurën
më parë),

Hapi 2: atëherë lyeni 2 pompa të një Ndjeshmerie Phytoactive në majë të saj dhe
masazhoni në lëkurë. Duke përdorur gishta të lagur, masazhoni në lëkurë derisa të formohet një
emulsion i qumështit. Shpëlarje tërësisht me shumë ujë të freskët.

Category:

Related Products