Loading..

Phytoactive Sensitive

21.90

Përshkrimi:

Phytoactive Sensitive është një ekstrakt bimor qetësues. Në kombinim me HY-ÖL, largon papastërtitë e tretshme në vaj dhe ujë dhe kujdeset gjatë pastrimit.

 

Category:

Produkte të ngjashme