Loading..

Phytoactive Reactivating

21.90

Sasia : 100ml

Hapi i 2-të për pastrimin me HY-OL. Prodhuar me thelbi bimor të përshtatur për llojet e lëkurës së shurdhët. Projektuar për të freskuar lëkurën dhe për të dhënë shkëlqim. Ekstrakt agimonia me antioksidantë natyralë ndihmon në kundërveprimin e faktorëve negativë mjedisorë. Një lëkurë ideale për lëkurën e kërkuar në nevojë për përtëritje. Projektuar për përdorim me
pastruesin BABOR HY-L.

Hapi 1: Aplikoni 4 pompa të HY-toL për të tharë lëkurën dhe masazhuar (mos njomet më parë lëkurën).
 
Hapi 2: pastaj lyejeni 2 pompa të një Reaktivizimi Fitoaktiv në majë të tij dhe masazhoni në lëkurë. Duke përdorur gishta të lagur, masazhoni në lëkurë derisa të formohet një emulsion i qumështit. Shpëlarje tërësisht me shumë ujë të freskët.
Category: