Loading..

Phytoactive Reactivating

21.90

Përshkrimi: 

Phytoactive Reactivating është një ekstrakt bimor rigjallërues për lëkurën e lodhur që ka nevojë për rigjenerim. Në kombinim me HY-ÖL, largon papastërtitë e tretshme në vaj dhe ujë dhe kujdeset gjatë pastrimit.

Category:

Produkte të ngjashme