Loading..

Phytoactive Hydro-Base

21.90

Sasia : 100ml

BABOR ka kombinuar fuqitë natyrale të pastrimit të ujit dhe vajit me pastruesin tonë unik me dy hapa, me veprim të thellë. Krijuar me thelbi natyral bimor të përshtatura për llojet e lëkurës normale, te kombinuar dhe të thata. Hydro Baza fitoaktive u krijua për të trajtuar, freskuar dhe dhënë shkëlqim në lëkurë . Hydro Baza fitoaktive është Hapi i 2-të në sistemin tonë të pastrimit dyfazor. Hydro Baza fitoaktive Fuqizon dhe freskon kur aplikohet në majë të HY-OL. Përdoret me HY-OL , Baza Fitoacive trajton lëkurën dhe pastron.

Category:

Related Products