Phytoactive Combination

22.90

Compare
Category:

Për llojet e lëkurës me vaj dhe kombinim
Hapi i dytë për pastrimin me HY-OL. Prodhuar me esenca bimore të përshtatura për llojet e lëkurës së yndyrshme dhe të kombinuara. Projektuar për të rifreskuar lëkurën dhe për t’i dhënë shkëlqim.

Description

Për llojet e lëkurës me vaj dhe kombinim
Hapi i dytë për pastrimin me HY-OL. Prodhuar me esenca bimore të përshtatura për llojet e lëkurës së yndyrshme dhe të kombinuara. Projektuar për të rifreskuar lëkurën dhe për t’i dhënë shkëlqim.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Phytoactive Combination”

Your email address will not be published. Required fields are marked *