Loading..

Perfect Separation & Length Mascara

24.90

Përshkrimi:

Vëllimi i larmishëm 3D për pamjen e qerpikëve të gjatë.

Rimel me volum me krehër silikoni për qerpikë super të gjatë dhe të ndarë në mënyrë perfekte.

Produkte të ngjashme