Loading..

Perfect Glow

29.90

Sasia : 7 x 2ml

Përmban 7 ampula (secila prej 2 ml) Një forcues i përqendruar për lëkurën për lëkurën e shurdhër në nevojë për shkëlqim. Hidraton tërësisht lëkurën, ndërsa pigmentet shkëlqyese që reflektojnë dritë krijojnë një shkëlqim rinor dhe ndihmojnë për të shkëlqyer madje edhe tonin e lëkurës. Me përdorim të rregullt, Perfection Peptide P3 ndihmon në promovimin e përtëritjes natyrale të lëkurës. Ndihmon për të larguar edhe parregullsitë në tonin e lëkurës, siguron lagështi intensive dhe i jep shkëlqim shkëlqimit, të butë, rinor dhe rrezatues. Përdorni pas pastrimit me produkte BABOR CLEANSING.

• Shkundni ampulën përpara
përdorimit.

• Derdhni koncentratin në pëllëmbën e dorës dhe më pas lyeni fytyrën, qafën dhe
dekoltenë.

• Gjithmonë aplikoni të gjithë përmbajtjen e ampulës.

• Përdorni çdo ditë për 7 ditë.

Category: