Loading..

Peptides

49.90

Përshkrimi:

Kombinimi efektiv i tre peptideve biometrike shumë efikase në Ampulat e Serumit Peptide Power vepron drejtpërdrejt në faktorët kryesorë të rritjes EGF & FGF për të stimuluar mekanizmat e rigjenerimit të trupit dhe në këtë mënyrë përmirëson elasticitetin dhe qëndrueshmërinë e lëkurës. I mbështetur nga silikoni organik, indi lidhor i lëkurës riorganizohet dhe ristrukturohet në mënyrë që të duket dukshëm më i lëmuar dhe më i fortë pas një jave.

Category:

Produkte të ngjashme