Loading..

Multivitamin

22.90

Përshkrimi:

Multi Vitamina janë përforcuesi i vitaminave për më shumë vitalitet dhe forcim të lëkurës.

Lëkura e stresuar dhe me pak lipide në veçanti ka nevojë për kujdes intensiv dhe gjithëpërfshirës që funksionon menjëherë dhe mbron nga ndikimet e jashtme.

Përzierja e vitaminave dhe përbërësve aktivë në Koncentratet e Ampulës Multi Vitamina ushqen lëkurën dhe forcon barrierën e lëkurës.

Category:

Produkte të ngjashme