Loading..

Multi Vitamin

22.90

Përshkrimi: 

Përbërësit aktivë të koncentrateve të Ampulave Multi Vitamina janë përforcuesi i vitaminave për më shumë vitalitet dhe lëkurë të përforcuar. Lëkura veçanërisht e stresuar dhe me mungesë lipide ka nevojë për kujdes intensiv dhe gjithëpërfshirës që funksionon menjëherë dhe mbron nga ndikimet e jashtme. Përzierja e përbërësve aktivë të pasur me vitamina e Koncentrateve të Ampulës Multi Vitamina ushqen lëkurën dhe forcon barrierën e lëkurës.

Category:

Produkte të ngjashme