Loading..

Moisturizing Serum

58.90

Përshkrimi:

Serumi hidratues SKINOVAGE i jep lëkurës së thatë një ndjesi të hidratuar intensivisht dhe lehtëson shtrëngimin e lidhur me thatësinë.

Kjo i jep lëkurës më parë të ashpër dhe të zbehtë një nxitje të vërtetë freskie dhe më shumë shkëlqim.

Category:

Produkte të ngjashme