Loading..

Moisturizing Foam Mask

30.90

Përshkrimi:

Kujdesi i veçantë për lëkurën e thatë:

Maska me shkumë hidratuese SKINOVAGE, si një maskë ekskluzive me shkumë për furnizim intensiv me lipide dhe lagështi, është e domosdoshme kundër thatësisë dhe ndjenjës së tensionit.

Furnizimi i tij intensiv me lagështi e lë lëkurën të butë dhe të rregulluar mirë dhe rrudhat e shkaktuara nga thatësia duken të reduktuara.

Category:

Produkte të ngjashme