Loading..

Moisturizing Cream Rich

61.90

Sasia : 50ml

Kremi hidratues është një krem i krijuar për lëkurën e thatë ose të dehidratuar që nuk ka lipide. Kjo krem
siguron lagështi intensive ndërsa harmonizon pengesën natyrale mbrojtëse të lëkurës. Kremi hidratues gjithashtu ndihmon në mbrojtjen kundër humbjes së lagështirës në lëkurë. Kjo krem  ndihmon në krijimin e lëkurës së freskët, të butë, të butë dhe të ndezur. Linjat e thatësisë duket se janë më pak të dukshme duke krijuar një pamje më rinore . Përmban një Peptid të Fuqisë speciale që imiton veprimin e Royalactin-peptidit të gjetur në Royal Jelly të prodhuar nga bletët për Mbretëresha Bletë. Bazuar në kërkimet shkencore, Peptidi i Fuqisë ndihmon që lëkura të jetë më rezistente ndaj të gjitha ndikimeve dhe faktorëve të jashtëm. Lëkura shfaqet më e shëndetshme dhe ndjehet më e butë me një shkëlqim rinor

Category:

Related Products