Loading..

Moisture Balancing Cream

30.90

Përshkrimi:

Lëkura e kombinuar dhe e yndyrshme shpesh shfaqen si llojet më kërkuese të lëkurës, pasi ato kërkojnë kujdes të plotë për nevojat e tyre specifike të lëkurës, duke mbajtur ende të paprekura funksionet bazë të lëkurës.

Kremi Essential Care Moisture Balancing është një krem ​​i lehtë xhel që hidraton intensivisht zonat e thata të lëkurës dhe në të njëjtën kohë matizon zonat e yndyrshme të lëkurës.


Edhe nëse lëkura është e prirur ndaj prodhimit të tepërt të vajit, një furnizim i gjerë me lagështi është thelbësor në mënyrë që funksionet e lëkurës të mbeten të paprekura sa më shumë që të jetë e mundur.


Kremi Essential Care Moisture Balancing përmban panthenol dhe polisaharide për t'i siguruar lëkurës lagështi intensive.

Rritja e lagështisë mbështetet nga aloe vera e fermentuar, në mënyrë që linjat e thatësisë të reduktohen.


Përveç hidratimit të zonave të thata të lëkurës, niseshteja e orizit që përmbahet në kremin balancues të lagështisë ka një efekt mattifikues për të balancuar zonat veçanërisht të yndyrshme të lëkurës.


Kompleksi i përbërësve aktivë përmban gjithashtu ekstrakt cistus, i cili mbron lëkurën nga ndikimet e jashtme mjedisore si stresi oksidativ ose efektet e dëmshme të dritës blu.

Në këtë mënyrë kremi i lehtë xhel parandalon plakjen e parakohshme mjedisore të lëkurës.


Falë kësaj përbërjeje të zgjuar të përbërësve aktivë, kremi balancues i lagështisë ka një efekt të synuar në nevojat e veçanta të lëkurës së lëkurës së yndyrshme dhe të kombinuar dhe kujdeset për të gjatë gjithë kohës.

Lëkura duket e ekuilibruar dhe e freskët për një kohë të gjatë.


Formulimi specifik i kujdesit i kremit për balancimin e lagështisë është i pasuruar, ndër të tjera, me vaj bajamesh, i cili i lë lëkurës një ndjesi të këndshme të butë.

Vitamina E e përmbajtur gjithashtu vepron si një pastrues radikal dhe në këtë mënyrë ofron mbrojtje të mëtejshme kundër efekteve të faktorëve të dëmshëm mjedisor.

Category:

Produkte të ngjashme