Loading..

Moisturizing Serum

58.90

Sasia : 30ml

Serum për hidratimin intensiv të lëkurës. Serumi hidratues intensivisht siguron lagështi dhe e lidh atë në lëkurë. Ky serum ndihmon për të mbështetur pengesën natyrore mbrojtëse të lëkurës, duke krijuar lëkurë të freskët të butë, të butë dhe me trëndafila. Përmban një Peptid të Fuqisë speciale që imiton veprimin e Royalactin- peptidit të gjetur në Royal Jelly të prodhuar nga bletët për Mbretëresha Bletë. Bazuar në kërkimet shkencore, Peptidi i Fuqisë ndihmon që lëkura të jetë më rezistente ndaj të gjitha ndikimeve dhe faktorëve të jashtëm. Lëkura ndihet më e shëndetshme dhe duket më e butë me një shkëlqim rinor. Aplikoni në mëngjes dhe / ose mbrëmje në fytyrë pas pastrimit. Dozimi: 1-2 pompa

Category:

Related Products