Loading..

Mattifying Protector SPF 30

29.90

Përshkrimi:

Locioni ultra i lehtë për fytyrën që përthithet shpejt përmban fuqinë e përbërësve aktivë 360° të mbrojtjes me dritë të plotë dhe mbrojtjes anti-OX dhe ka një efekt të butë mat me sfera mat.

Category:

Produkte të ngjashme