Loading..

Matte Finish Foundation 01 porcelain

34.90

Përshkrimi:

Bazament i lehtë, matues me teksturë të lëngshme dhe mbulim mesatar deri në të lartë. Tekstura e lëngshme shkrihet pa probleme në lëkurë, fsheh dhe rrafshon papërsosmëritë në asnjë kohë.

E disponueshme ne 4 ngjyra.

Produkte të ngjashme