Loading..

LMS Lipid Cream

89.90

Përshkrimi:

Kremi LMS Lipid i lehtë dhe imitues i barrierave përmban gjashtë lipide dhe ceramide të lidhura me lëkurën.

Falë strukturës inovative, lamelare të kremit, ai kompenson boshllëqet ose shqetësimet në barrierën natyrore të mbrojtjes së lëkurës.

Qeramidet formojnë menjëherë një mburojë mbrojtëse që mbron nga stresi dhe acarimi mjedisor.

Thephrosia (lejla e egër) gjithashtu qetëson lëkurën. Gjalpi Shea, alantoina, pantenoli, vaji i farave të rrushit dhe vaji jojoba ofrojnë kujdes shtesë.

Produkte të ngjashme