Liquid Eyeliner Deep Black

24.90

Compare
Category:

“Stilolapsi i vogël i zi”.
Linja e syve me ngjyrë të zezë intensive për një vijë të pastër, diskrete apo edhe dramatike mbi vijën e qerpikëve. Për të theksuar pamjen e syve tuaj dhe për të trashësuar dukshëm qerpikët.

Description

“Stilolapsi i vogël i zi”.
Linja e syve me ngjyrë të zezë intensive për një vijë të pastër, diskrete apo edhe dramatike mbi vijën e qerpikëve. Për të theksuar pamjen e syve tuaj dhe për të trashësuar dukshëm qerpikët.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Liquid Eyeliner Deep Black”

Your email address will not be published. Required fields are marked *