Loading..

Lipid Balancing Cream

30.90

Sasia : 50ml

Lipid balancing cream është një krem i pasur për fytyrën dhe  lëkurën që i mungojnë lipidet dhe lagështia. Aloe Vera, Provitamin B5 dhe faktorët hidratues natyral (NMF) lidhin lagështinë në lëkurë dhe shuajnë etjen e saj. Vajrat e çmuar që rrjedhin nga arrat e makadamisë dhe farat e  susamit kushtojnë lëkurën e stresuar, duke e lënë atë të ndihet e butë.

Category: