Loading..

BTX Lift Serum

59.00

Sasia : 10ml

Serum i ngritjes BTX Përmbajtja: 10 ml Serum + rrotull precize për të luftuar shprehjen Një serum për të zbutur linjat e shprehjes. Aplikohet me një rrotullim precize të veçantë. Ky serum aktiv për trajtimin e vijave të shprehjes siç janë këmbët e gjoksit, brazdat e ballit, vijat e vrenjta, palosjet nasolabiale ose linjat e marioneteve lejon që tiparet e fytyrës të kenë një pamje më të butë dhe më të qetë. Peptidet BTX lehtësojnë mikrotensionet në lëkurë. Polisakaridi BTX ka një efekt të menjëhershëm dhe zbutës. Përdorni në mëngjes dhe / ose në mbrëmje, pas pastrimit. Aplikoni me aplikuesin e rrotullave në mënyrë të drejtpërdrejtë në linjat e shprehjes siç janë brazdat e ballit, linjat e vrenjtura dhe këmbët e gjeli, dhe masazhoni lehtë në lëkurë me majat e gishtave.

Category:

Related Products