Loading..

Instant Lift Effect Cream

104.90

Përshkrimi:

Efekti i menjëhershëm i ngritjes së fytyrës nga shishja.

Kremi me efekt ngritës të menjëhershëm me performancë të lartë jep një çehre rinore menjëherë më të lëmuar.

Kompleksi LFT-Smooth i zhvilluar për këtë funksionon në 3 nivele - menjëherë dhe afatgjatë.

Category:
Category:

Produkte të ngjashme