Loading..

Hydro Cellular

89.00

Set i Hidro Performancës 2 Hapëshe
Përmbajtja: 2 pjesë në set Hydro Performance me 2 Hap me Hyaluron Infusion dhe Hyaluron Cream për një rritje optimale të lagështisë.

Hapi 1: Hyaluron Infusion është një produkt i specializuar hidratues për hidratimin intensiv të lëkurës me efekt të menjëhershëm dhe afatgjatë.

Hapi 2 : Krem Hyaluron është një specialist i lagështisë së lehtë për 24 orë për lagështimin e menjëhershëm dhe të vazhdueshëm të lëkurës.

Hapi 1: Infuzion Hyaluron: Përqendrimi i përbërësit aktiv të përbërësit aktiv Hyaluron Infusion hidraton lëkurën me acid hyaluronic të trefishtë dhe peptide HY 3. Peptidet HY 3 mbështesin prodhimin e acidit hialuronik të vetë lëkurës dhe lagështia mund të ruhet më mirë në lëkurë. Acidi hialuronik 3-fish dhe një kompleks i veçantë hidratues NMF zvogëlojnë humbjen e ujit përmes lëkurës dhe kështu përmirësojnë hidratimin e lëkurës. Së bashku me kremin Hyaluron, lëkura duket e lagur më mirë me një fytyrë të freskët rozë.

Hapi 2: Krem Hyaluron: Krem Hyaluron me dritë të këndshme hidraton lëkurën shumë-dimensionale: Peptidet HY 3 mbështesin prodhimin e vetë lëkurës së hialuronit dhe lagështia mund të ruhet më mirë në lëkurë. Acidi hialuronik 3-fish zvogëlon humbjen e ujit përmes lëkurës dhe kështu intensifikon hidratimin e lëkurës. Ashtu si një film i padukshëm, biopolimerët natyrorë gjithashtu përmirësojnë përmbajtjen e lagështisë së lëkurës. Ata vazhdimisht lëshojnë lagështi në lëkurë dhe e lidhin atë me një efekt depo lagështie 24 orë.

Category:

Related Products