Loading..

HydraPlus

19.90

Përshkrimi:

Koncentrat i përbërësit aktiv për lëkurë të dehidratuar dhe të thatë.


Koncentratet e ampulës Hydra Plus ofrojnë një nxitje të menjëhershme, shumëdimensionale të lagështisë dhe kështu një bazë për kujdesin optimal të lëkurës.

Category:

Produkte të ngjashme