Loading..

Hydra Liquid Foundation 10 clay

36.90

Përshkrimi:

Bazament i lëngshëm ultra i lehtë me mbulim mesatar. Tekstura e lëngshme siguron një çehre rinore dhe jep një pamje të rregulluar dhe natyrale. 

Categories: ,

Produkte të ngjashme