Loading..

Hydra Ampoule Concentrates Set

19.90

Nxitja përfundimtare për lëkurën e thatë / të dehidratuar! Zbuloni shkëlqimin tuaj individual, rinor me ndihmën e këtij trajtimi intensiv të ampulës me acid hialuronik dhe polisaharidet.


Përmban:
5x HYDRA PLUS
2x shkëlqim të përsosur

• Gjithmonë aplikoni të gjithë përmbajtjen e ampulës.

• Përdorni çdo ditë për 7 ditë.

Ampula Hydra Plus i siguron lëkurës lagështi intensive, në mënyrë që linjat / rrudhat e thatësisë të minimizohen. Ampula e shkëlqimit të shkëlqyeshëm i jep lëkurës një shkëlqim rrezatues dhe njëkohësisht ton të lëkurës, ndërsa mbron gjithashtu lëkurën kundër rrezatimit të dritës blu.

Category: