Loading..

Hyaluronic Acid

39.90

Përshkrimi:

Përbërja inovative e 8 llojeve të ndryshme të acidit hialuronik bind me lagështi dhe mbushje maksimale pas vetëm një aplikimi. Tripeptide shtesë stimulojnë sintezën e acidit hialuronik të lëkurës për një rritje të menjëhershme dhe afatgjatë të lagështisë.

Category:

Produkte të ngjashme