Loading..

HY-ÖL

24.90

Përshkrimi: 

Vaj pastrues hidrofilik i bërë nga vaji natyral i sojës, susamit dhe kikirikut dhe ekstrakti ,për të gjitha llojet e lëkurës. Përdoret në kombinim me një fitoaktiv specifik për lëkurën.

Category:

Related Products