Loading..

HSR Lifting Cream

96.90

Një krem luksoz kundër rrudhave.
Aplikoni mëngjeset dhe mbrëmjet në fytyrë, qafë dhe dekolte, pas pastrimit. Përdorni si një hidratues 24-orësh ose si një krem ditor në kombinim me krem shtesë forcues, të pasur si kremi juaj i natës.

Category:

Related Products