Loading..

HSR Lifting Cream Rich

99.90

Një krem luksoz, i pasur, kundër rrudhave, veçanërisht për lëkurën e thatë.
Aplikoni mëngjeset dhe mbrëmjet në fytyrë, qafë dhe dekolte, pas pastrimit. Mund të përdoret si një hidratues 24-orësh ose si krem ditor në kombinim me krem shtesë të fortë.

Category:

Related Products