Loading..

Hand cream rich

24.90

Përshkrimi:

Krem i pasur duarsh për duar kërkuese, të stresuara me përbërës të vlefshëm natyrorë.

Përbërja e re e aromës gjallëruese ofron një përvojë të vërtetë energjike.

Molla e freskët e kombinuar me rozmarinë aromatike, eukalipt dhe livando freskon menjëherë shqisat tuaja.

Produkte të ngjashme