Loading..

HA Hyaluronic Acid Concentrate

79.90

Përshkrimi:

ACIDI HIALURONIK i lëkurës ruan lagështinë në indin lidhës dhe i jep lëkurës elasticitetin dhe elasticitetin e saj.

Koncentrati DOCTOR BABOR PRO HA-Hialuron kombinon 4 acide të ndryshme hialuronik për hidratim intensiv të të gjitha shtresave të lëkurës.

Elasticiteti i lëkurës përmirësohet në mënyrë të qëndrueshme dhe lëkura është e mbushur. Për një çehre rinore, rrezatuese dhe të freskët.

Produkte të ngjashme