Gentle Peeling

24.90

Compare
Category:

Skrab i butë piling i fytyrës për lëkurë të thatë dhe të ndjeshme
Fuqi e butë eksfoliuese: scrubi i butë i fytyrës përmban përbërës për të mbrojtur dhe qetësuar lëkurën dhe është perfekt për lëkurë të thatë dhe të ndjeshme.

Description

Skrab i butë piling i fytyrës për lëkurë të thatë dhe të ndjeshme
Fuqi e butë eksfoliuese: scrubi i butë i fytyrës përmban përbërës për të mbrojtur dhe qetësuar lëkurën dhe është perfekt për lëkurë të thatë dhe të ndjeshme.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Gentle Peeling”

Your email address will not be published. Required fields are marked *