Loading..

Gentle Cleansing Milk

26.90

Sasia : 200ml

Kompleksi Anti-Ox ndihmon në mbrojtjen e lëkurës nga stresorët e mjedisit. • Përbërësit e zgjedhur aktivë të stresit, siç janë bisabololi dhe xhenxhefili ndihmojnë në qetësimin e lëkurës, edhe kur pastroni. Masazhoni në lëkurë në mëngjes dhe në mbrëmje. Shpëlajeni me ujë.
Category: