Loading..

Gentle Cleansing Milk

26.90

Përshkrimi:

Qumësht pastrues i butë, miqësor ndaj lëkurës për të gjitha llojet e lëkurës, duke përfshirë lëkurën e ndjeshme, me kompleks Anti-OX dhe ujë me mollë. Gjithashtu si përgatitje optimale e kujdesit.

Category:

Produkte të ngjashme