Loading..

FR Ferulic Acid Concentrate

69.90

Përshkrimi:

Koncentrati i Acidit Ferulik Doctor Babor Pro FR përmban Acid Ferulik, agjenti ideal antioksidues kundër plakjes.

Parandalon formimin e radikaleve të lira dhe në këtë mënyrë reaksionet oksiduese të shkaktuara nga UV.

Në këtë mënyrë, parandalon plakjen mjedisore të lëkurës. Në këtë mënyrë, koncentrati siguron gjithashtu një çehre të ekuilibruar dhe rrezatuese.

Produkte të ngjashme