Loading..

Flawless Finish Foundation 01 natural

32.90

Përshkrimi:

Make-up kompakt me shkrirje të butë, pa talk, pluhur në krem, me mbulim të ndryshueshëm. Pluhuri delikat krijon një ndjenjë kremoze kur aplikohet në lëkurë dhe përzihet si një përrallë.

E disponueshme ne 4 ngjyra.

Produkte të ngjashme