Loading..

Feet Smoothing Balm

19.90

Përshkrimi:

Krem i pasur për plasje me përbërës të vlefshëm natyralë.

Përbërja e re e aromës gjallëruese ofron një përvojë të vërtetë energjike. Molla e freskët e kombinuar me rozmarinë aromatike, eukalipt dhe livando freskon menjëherë shqisat tuaja.

eukalipt dhe livando freskon menjëherë shqisat tuaja.

Produkte të ngjashme