Loading..

Facial Control

61.90

Përshkrimi:

Lëkura e fytyrës nuk është vetëm e ekspozuar ndaj ndikimeve të jashtme të mjedisit, por gjithashtu stresohet shumë nga detyrat e saj të përditshme.

Shprehjet e fytyrës dhe mikro-tensionet në lëkurë shfaqen në lëkurë me kalimin e kohës si të ashtu quajturat rrudha mimike.

Kremi Mimical Control vepron në mënyrë specifike kundër shfaqjes së linjave të shprehjes dhe siguron një çehre të freskët dhe të lëmuar.


Për të minimizuar në mënyrë efektive efektet e stresit të jashtëm dhe personal në lëkurë, përbërësit e kremit Mimical Control janë të orientuara saktësisht drejt mbrojtjes natyrale nga brenda.


Rrezet UVA përbëjnë shumicën e rrezatimit UV dhe janë kryesisht përgjegjëse për plakjen e parakohshme të lëkurës dhe gjithashtu ndikojnë në ADN-në e lëkurës.

Qelizat staminale Alpine të përfshira në kremin Mimikal të Kontrollit kundërveprojnë këtë dëmtim të lëkurës të shkaktuar nga rrezet UVA duke punuar thellë në lëkurë dhe duke mbrojtur ADN-në e qelizave të lëkurës.

Përveç kësaj, qelizat burimore veprojnë kundër radikaleve të lira dhe stresit oksidativ.


Funksioni mbrojtës natyral i lëkurës promovohet gjithashtu nga squalani.


Peptidi i Kontrollit Mimik punon për të reduktuar dukshëm linjat e reja dhe ekzistuese të shprehjes.

Ai relakson dhe lehtëson tkurrjen muskulore të lëkurës së fytyrës, duke mbajtur një çehre më të lëmuar.


Efektet e synuara të përbërësve që përmbahen në kremin Mimikal të Kontrollit janë optimizuar nga OsmoTec.

Përmirëson përpunimin e përbërësve aktivë nga lëkura dhe në këtë mënyrë ofron rezultate të dukshme.


Vitamina E e përmbajtur në kremin Mimical Control vepron si një pastrues radikal në mënyrë që lëkura të mbrohet nga faktorët stresues për një kohë të gjatë.

Avokado, susami dhe vaji i arrës së makadamisë nxisin efektet zbutëse të kremit të kujdesit dhe ushqejnë vetë shtresën lipidike të lëkurës. Panthenoli gjithashtu ka një efekt qetësues dhe relaksues.

Category:

Produkte të ngjashme