Loading..

Eyeshadow Quattro 03 shiny

34.90

Përshkrimi:

Paleta katërshe me rimel të pjekur në një teksturë të hollë si pudër.

Përmban katër nuanca të koordinuara, shumë të pigmentuara me një fund saten dhe me shkëlqim.
E disponueshme në 4 paleta ngjyrash.

Categories: ,

Produkte të ngjashme