Loading..

Eyebrow mascara 02 medium

18.90

Përshkrimi:

Maskara e vetullave është e përshtatshme për të gjitha vetullat: për fshehjen e vetullave të holla e të lehta dhe për konturimin dhe rregullimin.

E disponueshme ne 3 ngjyra.
Efekti Xheli i lyer është shumë i lehtë për t'u aplikuar dhe siguron një qëndrueshmëri të gjatë gjatë gjithë ditës. Furça super e imët siguron ngjyrë kafe të shpejtë, me formë të përsosur dhe të përcaktuar.

Categories: ,

Produkte të ngjashme