Loading..

Eye Make up Remover

19.90

Sasia : 100ml

Pastron zonën e ndjeshme të syve dhe pjesen e poshtme duke hequr në mënyrë efektive të
gjitha llojet e përbërjes së syve.
Derdhni dy pads pambuku të lagur dhe pastroni të dy sytë

Category: