Loading..

Extra Firming Foam Mask

55.50

Maska luksoze shkumë kundër rrudhave.
Pastroni fytyrën. Shkundni shishen fuqishëm. Spërkatni maskën në pëllëmbën e dorës dhe përhapeni mbi lëkurën e fytyrës. Lëreni maskën për 10 minuta për të hyrë në fuqi. Masazhoni çdo produkt të mbetur në lëkurë ose hiqeni me një ind kozmetik.

Category:

Related Products